Mijn CV

Wil je meer weten over mijn achtergrond en wat ik doe? Wat mijn CV betreft heb ik een lang verhaal kort gemaakt. Ook over wat ik doe, is veel meer te vertellen dan hier staat.

Ik dateer van 17 augustus 1945. In juni 1971 heb ik de mijn studie Sociologie aan de  nu Katholieke Universiteit Brabant, afgerond met een doctoraal examen. Drie jaar lang was ik met plezier leraar Maatschappijleer op 4-5 Havo en 5-6 VWO. Daarna heb de overstap gemaakt naar voorlichting en PR. Sinds augustus 2005 met de VUT. In september 2005 heb ik ‘Van Koppen – Producties’ opgericht. Dit eenmansbedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 11062788.

Mijn laatste functie – In mijn ruim twintig jaar bij KWF Kankerbestrijding ben ik gepokt en gemazeld in schrijven van artikelen, brochures en jaarverslagen, in het opzetten en uitvoeren van voorlichtingscampagnes en in het organiseren van bijeenkomsten, congressen en evenementen, ook internationaal.

En nu dan? – Ik ben actief op PR-gebied, schrijf artikelen, apps, interviews, persberichten, speeches en brochures. Op medisch en wetenschappelijk gebied, maar ook op het terrein van toerisme en recreatie.  Je kunt mijn naam onder andere tegenkomen in  UroScope en in Dermatology News International, kwartaalbladen voor resp. Urologen en Dermatologen. Voor Stichting Continentie Nederland beheer ik www.continentie-stichting.nl, @Continentie_NL en de facebookpagina. Daarnaast schrijf en regisseer ik toneelstukken. En ik speel zelf.

Ga eens kijken naar www.betuweroutes.nl en naar mijn artikelen op MyJour. Dan merk je dat ik houd van de Betuwe. Die is mooi in de bloesemperiode, de kersen zijn lekker en Flipje is een bekende inwoner, maar de Betuwe smaakt naar zo veel meer. Om dat nou van de daken te schreeuwen, gaat een beetje ver. Maar via sociale media draag ik dat maar al te graag uit.

Share on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *